JNP Asunnot

Jyväskylän Nuoriso- ja Palveluasunnot JNP ry

JNP Asunnot, eri viralliselta nimeltään yväskylän Nuoriso- ja Palveluasunnot JNP ry on kunnostautunut monipuolisen asuntovalikoiman tarjoajana eri asukasryhmille. Asuntovalikoimasta löytyy kerros- ja rivitaloja, yksiöistä perheasuntoihin. Yhdistyksen vahvuutena on suojeltujen rakennuskohteiden entisöinti.

JNP:n omistuksessa on 53 asuinrakennusta, joissa asuntoja on yhteensä 961. Asuntokohteiden rakennuskustannuksiin on saatu rahoitusta Valtiokonttorista aravalainana (80 %) sekä Raha-automaattiyhdistyksestä investointiavustuksena (20 %). Nykyisin rahoitus tulee Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskukselta (ARA).

Historia

Jyväskylän Nuorisoasunnot ry perustettiin vuonna 1990. Hankkeen takana olivat kaupungin nuorisotyöntekijät, jotka huolestuivat kun vanhempien luota muuttavat nuoret eivät tahtoneet löytää asuntoa. Alusta alkaen yhdistyksen tarkoituksena on ollut toimia nuorten, ensisijaisesti 18–28 -vuotiaiden asunto-olojen parantamiseksi. Ensimmäinen Jyväskylän Nuoriso- ja Palveluasuntojen hanke oli kahden rivitalon rakentaminen Keltinmäkeen osoitteeseen Kultalakintie 3. Talot valmistuivat vuonna 1992. Jyväskylän Nuoriso- ja Palveluasunnot juhli 30-vuotista taivaltaan vuonna 2020.

Vastuullisuus

Teemme yhteistyötä Jyväskylän kaupungin asuntotoimen ja sosiaalitoimen sekä Nuorisoasuntoliiton, Mielenterveyden keskusliiton ja Jyväskylän mielenterveysyhdistys Kello ry:n kanssa. Jyväskylän Nuoriso- ja Palveluasunnot on mukana myös nuorten työllistämisessä, yhteistyökumppaneinaan mm. Keski-Suomen TE-toimisto, Jyväskylän koulutuskuntayhtymä ja Jyväskylän seudun kunnat.
Mies yhdistyksen takana, Pertti Reinikainen Jyväskylän Ainolassa 2017

Lisätietoja

JNP:n hallitus >>
Rekisteriselosteet >>

Anna palautetta

Me JNP Asunnoilla haluamme kehittää toimintaamme sekä asunnon hakijoiden että asukkaidemme suuntaan. Palaute on meille tärkeää, sillä se auttaa meitä kehittämään palveluitamme. Voit antaa meille ideoita tai palautetta yhteydenottolomakkeen kautta.
Anna palautetta
Asuntotoimiston yhteystiedot:
asuntotoimisto(at)jnp.fi
p. 010 2811 854

Aukioloajat:
maanantaisin 12–15
tiistaisin 12–15
keskiviikkoisin 12–15
torstaisin 12–15
perjantaisin 9–12

Palvelemme vain ajanvarauksella.
JYVÄSKYLÄN NUORISO- JA PALVELUASUNNOT JNP OY
Sivuston toteutus: 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram