Asumisohjaus

Asumisohjaajat auttavat kaikkia asukkaita asumiseen liittyvissä kysymyksissä ja pulmissa. Asioita on hyvä selvittää mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, sillä asumisohjauksen tavoitteena on, että asukkaan tilanne kohentuu ja asuminen voi jatkua. Asumisohjaajia sitoo salassapitovelvollisuus.

Asumisohjaajien tehtäviin kuuluu lähes kaikki asumisen aikaan liittyvät asiat, kuten maksusuunnitelmat, asumisrauha-asiat, asukastoiminnan tukeminen sekä asukasraadin, -iltojen ja -tapahtumien ohjaaminen (18-33v. asukkaat). Asumisohjaajiin voi ottaa yhteyttä mm. edellä mainittuihin asioihin liittyen. Yhteydenotot käsitellään aina luottamuksellisesti.

asumisohjaus(at)jnp.fi

puh. 010 2811 851 

Myös WhatsApp! WhatsApp tarkoitettu kiireettömien asioiden selvittelyyn. Ethän jaa WhatsAppissa arkaluontoisia tietoja kuten henkilötietoja. Hyödynnä sähköpostia tai puhelinta näissä tilanteissa.

Tutustu myös Asumisohjaajien Instagramiin!

Asumisohjaajat nyt myös TikTokissa @asumisohjaajat!

Anna palautetta

Me JNP Asunnoilla haluamme kehittää toimintaamme sekä asunnon hakijoiden että asukkaidemme suuntaan. Palaute on meille tärkeää, sillä se auttaa meitä kehittämään palveluitamme. Voit antaa meille ideoita tai palautetta yhteydenottolomakkeen kautta.
Anna palautetta
Asuntotoimiston yhteystiedot:
asuntotoimisto(at)jnp.fi
p. 010 2811 854

Aukioloajat:
maanantaisin 12–15
tiistaisin 12–15
keskiviikkoisin 12–15
torstaisin 12–15
perjantaisin 9–12

Kuukauden ensimmäinen ja viimeinen arkipäivä olemme poikkeuksellisesti auki klo 9-15.  

Palvelemme toimistolla vain ajanvarauksella.
JYVÄSKYLÄN NUORISO- JA PALVELUASUNNOT JNP OY
Sivuston toteutus: 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram