Häiriöilmoitus

Tässä toimintaohjeessa kuvataan kuinka toimia tilanteessa, jossa naapuri, hänen vieraansa tai kiinteistön ulkopuoliset henkilöt aiheuttavat häiriötä. Ohjeesta selviää lisäksi kuinka häiriöilmoituksen käsittely etenee JNP Asunnoilla. Jokainen häiriö käsitellään kuitenkin aina omana tapauksenaa, minkä vuoksi vuokranantajan toimet häiriö selvittämisessä ja mahdollisissa toimenpiteissä voivat erota kaaviossa esitetyistä.

Mikäli häiriö on toistuvaa tai vakavaa, on tällöin tärkeää tehdä häiriöstä kirjallinen ilmoitus vuokranantajalle tämän sivun alaosassa olevalla lomakkeella. Täytäthän lomakkeella kysytyt tiedot mahdollisimman tarkastai, sillä tämä auttaa vuokranantajaa asian selvittämisessä. Muistathan mainita ilmoituksella lisäksi, mikäli paikalle on jouduttu kutsumaan poliisi (pvm ja kellonaika). Vuokranantaja ei saa poliisilta tietoa mahdollisista poliisitehtävistä kiinteistöillä.

Huomioithan, että emme koskaan paljasta häiriön aiheuttajalle ilmoituksen tekijän henkilöllisyyttä. 

Tilanteessa, jossa häiriön aiheuttajan vuokrasopimus joudutaan purkamaan, mutta häiriön aiheuttaja ei suostu muuttamaan pois asunnosta, joudutaan asia lähettämään tällöin käräjäoikeuden käsiteltäväksi. Asian käsittely käräjäoikeudessa voi viedä jopa useamman kuukauden. 

Vuokranantaja ei luovuta häiriöilmoituksen tekijälle tietoa prosessin kulusta, kuten esimerkiksi mahdollisista vuokranantajan suorittamista toimenpiteistä.

häiriöilmoitus

TEE HÄIRIÖILMOITUS

Ilmoitukset käsitellään luottamuksellisesti.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
vuokra-asunto Jyväskylä

Anna palautetta

Me JNP Asunnoilla haluamme kehittää toimintaamme sekä asunnon hakijoiden että asukkaidemme suuntaan. Palaute on meille tärkeää, sillä se auttaa meitä kehittämään palveluitamme. Voit antaa meille ideoita tai palautetta yhteydenottolomakkeen kautta.
Anna palautetta
Asuntotoimiston yhteystiedot:
asuntotoimisto(at)jnp.fi
p. 010 2811 854

Aukioloajat:
maanantaisin 12–15
tiistaisin 12–15
keskiviikkoisin 12–15
torstaisin 12–15
perjantaisin 9–12

Kuukauden ensimmäinen ja viimeinen arkipäivä olemme poikkeuksellisesti auki klo 9-15.  

Palvelemme toimistolla vain ajanvarauksella.
JYVÄSKYLÄN NUORISO- JA PALVELUASUNNOT JNP OY
Sivuston toteutus: 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram