Asukastoiminta on vapaaehtoista toimintaa ja sen yhtenä tarkoituksena on lisätä asumisviihtyvyyttä. Yhdessä tekeminen on mukavaa ja syntyneet naapuriverkostot tuovat turvallisuutta ja laatua elämään. Yhdysasukkaat mahdollistavat toiminnallaan yhteisten tilojen käytön. Ota yhteyttä talosi asukastoimikuntaan tai asumisneuvontaan kun haluat lisää tietoa asukastoiminnasta. Asukastoimintaan on varattu toimintarahaa.

Kierrätyshuone
Kivääritehtaankatu 10 J kellaritiloissa sijaitseva kierrätyshuone on tarkoitettu kaikille JNP:n asukkaille. Sinne voi tuoda tarpeettomia, hyvässä kunnossa olevia vaatteita ja tavaroita. Kierrätyshuoneelta saa ottaa tavaroita itselleen, vaikkei ole sinne mitään tuotavaa. Rahaa ei käytetä välissä, joten hyvällä omalla tunnolla saa pelkästään hakea sieltä tavaraa. Avaimen saa talossa asuvilta vastuuhenkilöiltä. Käytön jälkeen avain palautetaan vastuuhenkilölle takaisin. Avain:  Koivurova L 107.

Kuntosali
Kivääritehtaankatu 10 G:ssä on Kivääritehtaankadun asukkaiden käytössä kuntosali. Avaimen saat vastuuhenkilöiltä. Käytön jälkeen avain palautetaan vastuuhenkilölle takaisin.

Voit itsekin pyytää avaimen haltuusi Asuntotoimistolta. Se velvoittaa sinulta vain, että sinun nimi ja asunnon numero laitetaan oheiseen listaan, jolloin muut asukkaat voivat tulla avainta sinulta pyytämään. Avaimen hallussapito ei velvoita olemaan kotona sen enempää kuin aikaisemminkaan. Avaimien haltijoiden ei tarvitse ilmoittaa omia henkilötietojaan yleisesti muille asukkaille.

Avain: Sandström C 21, Ståhle C 24, Palander D 33, Rantanen E 41, Keränen F 51, Sutinen G 55, Manninen G 61, Nar H 67, Mashek I 76, Autio I 80, Ovaskainen K 91, Venäläinen L 101, Behm L 108, Voima L 114, Moilanen L 120, Nieminen L 122.

Biljardi-/kerhohuone
Löytyy seuraavista kiinteistöistä: Kivääritehtaankatu 10 L, Pirkkolantie 5 B (alakerta)
Kerhotiloista löytyy biljardipöytä. Avaimen saa talossa asuvilta vastuuhenkilöiltä. Käytön jälkeen avain palautetaan vastuuhenkilölle takaisin.
Pirkkolantie avain: Asunto B 37
Kivääritehtaankatu avain: Venäläinen L 101, Koivurova L 107, Hartikka L 129

Remonttitoiminta
Laukaantie 16:ssa on asukkaiden käyttöön varattu autotalli pienimuotoiseen remonttitoimintaan. Kysy lisää asuntotoimistolta. Avain: Paananen, Laukaantie 16 B 14.

Asukastoimikuntien puheenjohtajat
Kivääritehtaankatu 10:
Rytmikuja: Seija Junttila, seija.junttila@luukku.fi
Kypärätie 24: Pekka Oittinen, siannhy@gmail.com
Pehtorintie 9: Eino Putkonen, eino.putkonen@pp.inet.fi
Asukasedustaja JNP Oy hallituksessa Yrjö Saikkonen: ysaikkonen@gmail.com