Täytä hakemus huolellisesti

Aloita asunnonhaku täyttämällä asuntohakemus. Hakemus suositellaan täytettäväksi ennen kuin mahdollisesti soitat Asuntotoimistoon. Asuntoa ei ole mahdollista tarjota, mikäli asukasvalitsijat eivät ole ensin tarkastaneet hakijan luottotietoja, taustoja ja asunnon tarpeen syytä. Kerro hakemuksellasi mahdollisimman tarkasti nykytilanteestasi – miksi etsit uutta asuntoa? Asukkaiden valinta perustuu sosiaaliseen tarkoituksenmukaisuuteen ja taloudelliseen tarpeeseen, joita arvioidaan hakijan asunnontarpeen, varallisuuden ja tulojen perusteella. Asunnot on tarkoitettu ensisijaisesti pienituloisille hakijoille.


Hae useampaa eri kohdetta samalla hakemuksella ja seuraa asuntoilmoituksia

Vapaista asunnoista ilmoitamme aina vuokraovi.com -sivustolla. Osa vuokraovessa näkyvistä ilmoituksista saattaa olla jo varattuja, mikä tarkoittaa että toinen hakija on menossa katsomaan asuntoa ennen päätöstä asunnon vuokrauksesta. Tällaisissa tilanteissa odotamme aina ensin ensisijaisen varaajan päätöstä mahdollisen vuokrasopimuksen tekemisestä. Aina vuokrasuhde ei kuitenkaan synny ensimmäisen hakijan kanssa, vaan asuntoa tarjotaan eteenpäin varauksen peruuntuessa, minkä takia myös varatut asunnot näkyvät vuokraovessa.

Samalla hakemuksella haetaan useampaa eri kohdetta. Mahdollista on hakea asuntoa sellaisista kohteista, joissa ei tällä hetkellä ole vapaita asuntoja. Valitse hakemukselle kaikki asuinalueet, joista olet kiinnostunut. Pienet ja edulliset asunnot keskustassa ja keskustan lähialueilla ovat kaikista kysytyimpiä ja hakemuksia niihin tulee paljon, joten sellaista emme valitettavasti voi kaikille halukkaille tarjota.

Kannattaa muistaa, että mitä laajemmat hakutoiveet, sitä helpommin löytyy tarjottava asunto.


Hakemus on voimassa kerrallaan 3 kuukautta

Jos asunnonhakusi on kuitenkin yhä voimassa kolmen kuukauden jälkeen, tee uusi hakemus tai laita sähköpostia asuntotoimisto@jnp.fi. Mikäli haluat tehdä muutoksia hakemuksellesi, laita muutostiedot sähköpostilla asuntotoimisto@jnp.fi. Muistathan kertoa sähköpostissa nimesi.


Kaikki tiedot asunnoista on esillä

Nettisivuiltamme / vuokraovesta löytyy kaikki tieto, joka meillä on asunnosta tarjota. Kaikista taloista löytyy julkisivukuvat ja suurimmasta osasta myös asuntojen pohjakuvat. Sisäkuvia asunnoista ei useinkaan ole, sillä varsinkin kysytyt asunnot ovat lähes koko ajan vuokralla, mikä tekee sisäkuvien ottamisen mahdottomaksi. Pyrimme kuitenkin koko ajan saamaan lisää sisäkuvia myös asuntojen sisältä.

Kiinteistöjen sijainnista, varustelusta, vuokrista, vesimaksuista yms. löydät sivuiltamme kattavat tiedot.

 

Asuntohakemuksen pääset täyttämään klikkaamalla tästä.