Voit olla tarvittaessa yhteydessä asuntotoimistoon täyttämällä yhteydenottolomakkeen, jos sinulla tulee kysyttävää asunnon hakemisesta tai vuokrauksesta.

 
Täytä hakemus huolellisesti

Aloita asunnonhaku täyttämällä asuntohakemus. Hakemus suositellaan täytettäväksi ennen kuin soitat Asuntotoimistoon. Asuntoa tarjotaan sen jälkeen, kun asunnon hakijalta on tarkistettu luottotiedot sekä kartoitettu syitä asunnon tarpeeseen. Kerro siis hakemuksella mahdollisimman tarkasti nykytilanteesi. Asukkaiden valinta perustuu sosiaaliseen tarkoituksenmukaisuuteen ja taloudelliseen tarpeeseen, joita arvioidaan hakijan asunnontarpeen, varallisuuden ja tulojen perusteella.

 

Vapaat asunnot

Vapaista asunnoista ilmoitamme aina vuokraovi.com -sivustolla. Osa vuokraovessa näkyvistä ilmoituksista saattaa olla jo varattuja, mikä tarkoittaa, että toiselle hakijalle on annettu mahdollisuus käydä katsomassa asuntoa ennen vuokrauspäätöksen tekemistä. Tällaisissa tilanteissa odotamme ensisijaisen varaajan päätöstä mahdollisen vuokrasopimuksen tekemisestä. Aina vuokrasuhde ei kuitenkaan synny ensimmäisen hakijan kanssa, vaan asuntoa tarjotaan varauksen peruuntuessa seuraavalle hakijalle.

 

Yksi hakemus

Yhden hakemuksen täyttämällä voit hakea kaikkia asuntojamme. On siis mahdollista hakea asuntoa sellaisista kohteista, joissa ei ole hakuhetkellä vapaita asuntoja. Valitse hakemukselle kaikki asuinalueet, joista olet oikeasti kiinnostunut. Jos etsit asuntoa yhä 3kk jälkeen hakemuksen lähettämisestä, tee uusi hakemus mikäli tietosi ja/tai tarpeesi ovat muuttuneet, tai laita meille viestiä yhteydenottolomakkeella, niin voimme päivittää hakemuksesi.

 

Kaikki tiedot asunnoista

Nettisivuiltamme / Vuokraovi.com:sta löytyy kaikki tieto, joka meillä on asunnosta antaa. Kaikista kohteista löytyy julkisivukuvat ja suurimmasta osasta myös asuntojen pohjakuvat. Valitettavasti kaikista asunnoista ei ole sisäkuvia.